Известие

Collapse
No announcement yet.

ГТП и Аlfa Romeo TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ГТП и Аlfa Romeo TS

Колеги въоръжете се с повечко нерви при преминаване на ГТП.

Какво е това чудо , какво е това нещо дето няма делко ???
    Гледат сякаш е извънземна , е че си е самолет самолет е .
    За да ти проверят изгорелите газови вземат сигнал от централният кабел на делкото на колите , ама нашите самолети като нямат делко ???
    Събраха се -3 ма да умуват какво да се прави. Накрая извадиха 1 портативен уред ама след 15 минути/
    Подгответе се .
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Ами аз миналата година, като минавах ГТП, при проверка на изгорелите газове не ми взимаха отникъде сигнал... само навряха един мощук на ауспуха (т.е. само се опитаха, защото накрайника ми е широк) и т'ва беше... Но определено имаха проблем при проверка на спирачките, защото както и да натисках педала, ABS'a все се задействаше... Ама накрая махнаха с ръка и... айдеее
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Тия сигурно са търсили от къде да вземат сигнал за оборотите на двигателя.
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Хе-хе и при мен доста се звериха, и най- накрая си закачиха буксата към един от кабелите за свещите. Слава богу не ме питаха ама таз 8 цилиндара ли има бе брато? или нещо от сорта
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Aбе я да Ви питам - Вие нали сте без катализатори - има ли проблем с прегледа
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ами аз все още не знам дали имам или нямам катализатор . Но на СО2 мисля ми написаха най-високата допустима стойност - май беше 1.03 . Трябва да видя в талона за прегледа ако има интерес и ще ви кажа. Иначе не са ми правили проблеми и не са ми казвали че имам проблем . Просто минах , беше някъде около 20.01
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
              Aбе я да Ви питам - Вие нали сте без катализатори - има ли проблем с прегледа
              абе васе са че са по-стари 155ците верно ама що реши че сме без катализатори . начи от '91 или '92 не помня няма автомобил с инжекционна система (моно или пълна) дето да е без катализатор... освен може би някакви спешъл изпълнения.
              '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
              '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Ами щото съм го махнал моя - затова питам щото си мислех че сте ги махнали. Само не казвай, че още са Ви читави катализаторите Много добре знам , че фабрично имате катализатори
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

ааа сори
                  значи някой ми беше казал че на практика катализатора след 150-200 хиляди е аут. абе божа работа
                  '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                  '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Ако е в изправност ламбда контрола не би трябвало да връщат
                    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                      Ами щото съм го махнал моя - затова питам щото си мислех че сте ги махнали.
                      Аз го махнах през лятото защото избиваше през меката връзка. Нямах проблеми с газовете само с това откъде за вземат оборотите защото едновременно трябвало да се отчета газове и обороти на компа им.
                      Обаче и на стенда за спирачки пак ги озорих - имал съм слабо усилие на предните спирачки с АBS а.
                      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                      X